Luodinkestävä turvareppu

Etusivu > Luotiliivit

Luodinkestävä turvareppu
Toimituskulut alk.
270,00 €
sis. ALV 24,00 %
217,74 € sis. ALV 0,00 %
kpl

Päällisin puolin se näyttää ihan tavalliselta repulta – huomiota herättämätön, musta, yksikertainen ja normaalikokoinen. Repun selkämyksen sisälle on sijoitettu luodinkestävä suojalevy joka pysäyttää 9 mm ja .357 käsiaseiden luodit.

Luodinkestävä suoja on sijoitettu reppuun tuomaan turvaa kantajalleen, esimerkiksi avustustyöntekijöille, levottomilla ja sotaisilla seuduilla mahdollisimman provosoimattomasti. Mikäli joutuu laukausten vaihdon keskelle, voi repun heilauttaa selästään muutamassa sekunnissa etupuolelle suojamaan tärkeitä elimiä. Näppäräksi ja nopeaksi puolenvaihdon tekee kantohihnoihin sijoitetut soljet, joissa on huomioitu niin oikea- kuin vasenkätisetkin.

Repun suojalevy on valmistettu Dynemasta. Dynema on Kevlaria noin 30 prosenttia kevyempi vaihtoehto ja painoa repulle kertyykin vain noin 200 grammaa. Dynema on kuitenkin 40 prosenttia kalliimpi, mutta tarjoaa käyttäjälleen Kevlaria paremman traumasuojan. Myös monet viranomaiskäyttöön valmistetut kevyet suojaliivit valmistetaan Dynemasta.

Turvarepun suojalevy valmistetaan Euroopassa, muuten se on kotimaista tuotantoa. Reppu ei kuitenkaan ole luotiliivi, kyseessä on ylimääräinen suoja jonka avulla henki voi pelastua. Uhkatilanteessa se pitää asettaa mahdollisimman lähelle kehoa, jolloin se antaa parhaan mahdollisen NIJ II tason suojan. Luodinkestävä reppu ei toimi, jos levy on vaurioitettu, eikä ole muovihitsatun mustan muovin sisällä avaamattomana.

• Provosoimaton, ei ilmaise luodinkestävää ominaisuutta
• Väri: musta
• Kevyt
• Turvaluokitus NIJ II
• NIJ II antaa suojan 9 mm FMJ RN ja .357Mag,JSP lähtönopeuden luoteja vastaan
• Luotilevylaatta on laatusertifoitu ja koeammuttu robottiaseella tehtaan tutkimuskeskuksessa Eurooppassa. Test method Stanag 2920:NIJ STANDARD 0101.04 level II.

Repun hoito-ohjeet:
Reppu voidaan pyyhkiä pinnasta kädenlämpöisellä vedellä ja miedolla saippualiuoksella, esimerkiksi sienellä tai kankaalla. Reppua ei saa laittaa pesukoneeseen.

tech
tech
Checkout
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3