Haix Black Eagle Safety 40.1 Ws LOW

Etusivu > Jalkineet > Turvajalkineet

Haix Black Eagle Safety 40.1 Ws LOW
Haix Black Eagle Safety 40.1 Ws LOW
Haix Black Eagle Safety 40.1 Ws LOW
Haix Black Eagle Safety 40.1 Ws LOW
Haix Black Eagle Safety 40.1 Ws LOW
Tuotekoodi
610041
Toimituskulut alk.
Koko: 37
Koko: 38
Koko: 39
Koko: 40
Koko: 41
Koko: 42
Koko: 43
229,00 €
sis. ALV 24,00 %
184,68 € sis. ALV 0,00 %
kpl

HAIX Black Eagle Safety 40.1 Ws on naisille suunniteltu versio Haix Black Eagle Safety 40.1 jalkineesta. Tämä S3-suojaluokan urheilullinen turvakenkä hyödyntää innovatiivisia ja moderneja ratkaisuja parantamaan paitsi jalkineen käyttömukavuutta, myös turvallisuutta rankoissakin työolosuhteissa. Jalkineen urheilullisuus ei myöskään jää ainoastaan ulkoasuun, sillä myös siinä käytetyt tekniset ratkaisut mahdollistavat tehokkaan vaimennuksen sekä erinomaisen pidon alustasta riippumatta.

Haix Black Eagle Safety 40.1 Ws-jalkine on varustettu GORE-TEX® Extended-kalvolla, joka mahdollistaa paitsi vedenpitävyyden, myös erinomaisen hengittävyyden. Kulutusta kestävä vuori mahdollistaa optimaalisen käyttölämpötilan ulkoisista olosuhteista riippumatta, niin sisä-, kuin ulkokäytössäkin, niin pakkaskelillä kuin helteelläkin.

Jalkineen pohja on modernia linjaa edustava, kevyt sekä urheilullisen rakenteen omaava. Se on valmistettu kumi/polyuretaani-seoksesta, joka kestää erinomaisesti kulutusta, mutta takaa loistavan pidon kaikissa olosuhteissa, myös pakkasella. Pohjan rakenne sekä kuviointi tarjoavat erinomaisen pidon sekä kevyen rakenteensa lisäksi myös urheilullista otetta, mahdollistaen myös nopeatempoisemman menon. Pohja on merkkaamaton eli ei jätä värjäytymiä, kestää bensiiniä ja öljyä sekä lämpöä. Rakenteessa käytetty polyuretaani vaimentaa iskuja erinomaisesti, parantaen käyttömukavuutta ja tehostaen työntekoasi.

Antibakteerisesta pohjallisesta löytyy AIR FLOW-kanavat, jotka pitävät jalkasi viileänä. Pohjallisen nilkkaa tukeva muotoilu pitää huolen nilkkasi oikeaoppisesta ja turvallisesta asennosta, sekä vaimentaa samalla siihen kohdistuvia iskuja. HAIX® Vario Wide Fit System mahdollistaa jalkineen käytön monen mallisille jaloille. Se perustuu kolmeen erilaiseen pohjalliseen, joita voidaan vaihtaa käyttäjän jalan leveyden mukaan. Jalkineen mukana toimitetaan punainen(keskilevyinen) pohjallinen, mutta keltainen(leveä) ja sininen(kapea) pohjallinen ovat saatavilla erikseen ostettavina. Haix Black Eagle Safety 40.1 Ws on varustettu täysin suljetulla Haix®-pikanauhoitusjärjestelmällä, jolla kiristät kenkäsi nopeasti, ja piilotat nauhat pois tieltäsi omaan taskuunsa.

Haix Black Eagle Safety 40.1 Ws-jalkine suojaa jalkaasi useilla tavoilla: Haix® naulaanastumissuojan, Haix® Komposiittiturvakärjen sekä Elektrostaattisen-ESD suojauksen avulla. Haix®-komposiittiturvakärki on anatomisesti muotoiltu sekä erittäin kevyt turvakärki, joka on valmistettu kuituvahvisteisesta muovista, joka täyttää S3-turvaluokan tiukimmatkin standardit. Haix® naulaanastumissuoja on paitsi joustava ja kevyt, myös täysin metallivapaa. Jalkineen ESD-elektrostaattinen suojaus on DIN EN 61340-4:3:2002 sekä EN 61340-5-1:2008 standardit.

• Väri: Grey-mint
• Myös märällä ja pakkasella erittäin pitävä, hyvin eristävä pohja
• Hengittävä ja vedenkestävä GORE-TEX® Extended-kalvo
• Korkeus: 7,5cm
• HAIX®-pikanauhoitus
• HAIX®-komposiittiturvakärki
• Suojaluokka S3
• Koot:37-43
• Materiaali: Mikrokuitu/tekstiili
• Paino: 650g (Pienimmässä koossa)
• Sertifioitu: CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA