FAMILON PRO EASY SAFE -JÄTTITYYNY SL1 - Myyntierä 5kpl (19,10€ kpl)

Etusivu > Paloturvalliset tekstiilit

FAMILON PRO EASY SAFE -JÄTTITYYNY SL1 - Myyntierä 5kpl (19,10€ kpl)
Tuotekoodi
34160-0008-00-05
Toimituskulut alk.
95,50 €
sis. ALV 24,00 %
77,02 € sis. ALV 0,00 %
kpl

SL1, läpäisee liekki- ja savuketestin, IMO 2010 FTPC, Part 9 MED sertifikaatti B+D modulit.

Familon Pro Easy Safe -tyyny on kimmoisa, puolikorkea paloturvallinen hotellityyny, joka kestää hyvin toistuviakin pesuja. Tyynyn päällinen on paloturvallista, tiivistä ja sileää Trevira CS -kangasta ja täytteenä on paloturvallista, kimmoisaa polyesterispiraaliontelokuitua. Tuotteella on Allergiatunnus®, joka takaa, ettei tuote sisällä terveydelle haitallisia aineita. Kimmoisa, puolikorkea ja paloturvallinen Familon-tyyny ammattilaiselta ammattilaisille!

• Puolikorkea
• Kimmoisa
• Hyvät pesuominaisuudet
• 60x80cm

HOITO-OHJE
Familon Pro Easy Safe -tyyny soveltuu laitospesuun. Tyynyn pesu 60 asteessa.

Säännöllinen pöyhiminen.

Pesu 3−4 kertaa vuodessa 60°C, kevyt linkous. 1/3 normaalista pesuainemäärästä riittää. Rumpukuivaus alennetussa lämpötilassa.

Pesu pitää tuotteen hygieenisenä ja raikkaana, sekä palauttaa mahdolliset likaantumisen vuoksi heikentyneet hyvää unta edistävät ominaisuudet. Muotoile tyyny kosteana muotoonsa ja varmista täytteen tasaisuus.

RAKENNE
Familon Pro Easy Safe -tyyny sopii kaikkeen majoitukseen maalla ja merellä. Useimpia nukkujia miellyttävä puolikorkea, kimmoisa hotelli- ja laivatyyny, koko 60x80cm. Familon Pro Easy Safe -tyynyn tiivis päälliskangas on 100% paloturvallista Trevira CS -kangasta. Tyynyssä on täytteenä kimmoisaa 100% paloturvallista polyesterispiraaliontelokuitua.

SERTIFIKAATIT
Easy Safe -tyynyllä on Allergiatunnus®. Tunnus kertoo tuotteesta, joka täyttää tarkat tuotekohtaiset vaatimuskriteerit eikä sisällä hajusteita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita.

KÄYTTÖKOHTEET
Familon Pro Easy Safe -tyyny sopii monenlaisiin majoituskohteisiin maalla ja merellä. Paloturvallisuusluokitus SL1 sekä MED-sertifikaatti mahdollistavat tyynyn käyttämisen niin hotelleissa kuin laivoissakin. Tarkista oman kohteesi luokitus paikalliselta paloviranomaiselta.

tech
tech
Checkout
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3