TOPO Suomi Pro v2 – koko Suomi

Etusivu > GPS > Garmin > Kartat

TOPO Suomi Pro v2 – koko Suomi
TOPO Suomi Pro v2 – koko Suomi
TOPO Suomi Pro v2 – koko Suomi
TOPO Suomi Pro v2 – koko Suomi
Tuotekoodi
010-11684-00
Valm. tuotekoodi
010-11684-00
Toimituskulut alk.
499,00 €
sis. ALV 24,00 %
402,42 € sis. ALV 0,00 %
norm.
599,00 €
kpl

Garminin kaikkien aikojen tarkin maastokartta. Topo Suomi Pro v2 kartat perustuvat maastotietokantaan (1:5 000 - 1:10 000) joka on tarkin Suomen maastoa kuvaava aineisto.

Kartta sisältää myös Metsähallituksen retkeilykohdetiedot sekä Merenkulkulaitoksen ja Suomen ympäristökeskuksen vesistökartat. Kartassa on myös kiinteistörajat ja rakennukset. 3-ulotteinen korkeusmalli näkyy ominaisuutta hyödyntävissä Garmin laitteissa. Laaja POI-tietokanta ja reitittävä tieaineisto auttavat ulkoilukohteen löytämisessä.

Kartta on esiladattu microSD™/SD™-kortille ja se toimii plug-and-play-periaatteella yhteensopivissa laitteissa. TOPO Suomi Pro v2 mikroSD/SD kortti toimii myös tietokoneella ilmaisessa Garmin BaseCamp™ ohjelmassa, jonka saat ladattua Garmin verkkosivuilta. Tämän jälkeen reittien ja reittipisteiden suunnittelu on suorastaan nautinnollista. Voit tallentaa ja lajitella omat suosikkisi ennen matkaasi. Näin saat retkestäsi enemmän elämyksiä.

Tuotteen ominaisuudet TOPO Suomi Pro v2:
• Maastotietokanta-aineisto: tarkkuus 1:5000 – 1:10000, kiinteistöjen rajat, korkeuskäyrät 5 m välein, voimajohtolinjat, jyrkänneviivat, reitittävä tiestö, rautatiestö, pellot, rakennukset, sorakuopat, kaatopaikat, täytemaat, hautausmaat, turvetuotantoalueet, puistot, louhokset, ratapihat, urheilualueet, varastoalueet, avosuot, metsäiset suot, muut avoimet alueet, paikannimet, avokalliot, tervahaudat, rauhoitetut kivet, rauhoitetut puut, luonnonmuistomerkit, lähteet, tulentekopaikat
• Metsähallituksen retkeilykohdetiedot: moottorikelkkareitit, kesäretkeilyreitit, talviretkeilyreitit, luontopolut, pitkospuut, autiotuvat, päivätuvat, varaustuvat, opastusrakennukset, opastuskatokset, kodat, laavut, keittokatokset, grillikatokset, Metsähallituksen maat ja vedet
• Merenkulkulaitos: meri- ja järvivesialueet ja –viivat, merimerkit, poijut, loistot, venereitit, laivaväylät, syvyyskäyrät, ankkurointipaikat
• Suomen ympäristökeskus: myös pienemmät järvivesialueet ja –viivat, syvyyskäyrät, luonnonsuojelualueet, luonnon virkistyskäyttö-mahdollisuudet (VIRGIS)
• 3-ulotteinen korkeusmalli
• Automaattisesti reitittävä tie- ja polkuverkosto (ulkoilutarkoituksiin)
• Lukuisia retkeilykäyttöön tarkoitettuja kiinnostavia (POI)-kohteita

Tuotepakkauksen ja käyttöohjeen kielet: suomi, ruotsi ja englanti

Huomioitavaa:
1. Tuote on suunniteltu retkeily- ja ulkoilukäyttöön. Sitä ei ole suunniteltu autonavigointikartaksi ja esim. osoitteiden haku ei ole mahdollista.
2. MikroSD/SD kortti toimii vain tuotteissa joissa on kyseinen muistikorttipaikka
3. Reittisuunnittelu tietokoneella toimii BaseCamp versioissa 3.1.1 tai sitä uudemmissa

Yhteensopivat laitteet: Oregon® mallit, Colorado®, Dakota™ mallit, GPSMAP 62 mallit ja GPSMAP 78 mallit. Osittainen yhteensopivuus myös nüvi ja zümo autonavigaattoreissa sekä uudemmissa GPSmap karttaplottereissa.
( ei reititystä osoitteen haulla )

tech
tech
Checkout
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3