Toimitusehdot ja maksutavat

Hinnat ja maksutavat

Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24 %. Maksu suoritetaan eurovaluutassa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä. Tilauksen loppusummaan lisätään kiinteät toimituskulut toimitus- ja maksutavan mukaan.

  Maksupalvelutarjoaja (Paytrail)

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

  Innova 2

  Lutakonaukio 7

  40100 Jyväskylä

  www.paytrail.com

  Lasku (vain yrityksille)

  Tilauksen maksaminen jälkikäteen laskulla on maksuvaihtoehtona ainoastaan Suomessa toimiville vakavaraisille yrityksille sekä kouluille ja valtion virastoille. Tarkistamme yrityksiltä luottoluokituksen joka perustuu virallisiin tilinpäätöstietoihin. Mikäli tilinpäätöstietoja ei jostain syystä löydy tai hyväksyttävää luottoluokitusta ei saada, ei tilausta toimiteta laskua vastaan (esimerkiksi uudet yritykset joiden ensimmäinen tilikausi ei ole vielä päättynyt, tai tilinpäätöstietoja ei ole toimitettu viranomaisille). Käytämme laskutuksessa verkko- ja paperilaskutusta. Ilmoittamalla verkkolaskutustiedot tilauksen yhteydessä tilaus laskutetaan verkkolaskuna. Tarvittavia tietoja ovat vastaanottajan verkkolaskuosoite (ovt-tunnus), y-tunnus, verkkolaskujen välittäjäoperaattori ja välittäjän tunnus. Normaalin kirjepostin välityksellä toimitettavassa laskussa tarvittavat tiedot ovat y-tunnus ja laskutusosoite, muista aina mainita y-tunnus tilauksessa.

  Yksityishenkilö ei voi tilata laskua vastaan. Maksuvaihtoehtoina on verkkomaksu pankkitunnuksilla (Paytrail-palvelu), tilisiirto tai nouto/maksu myymälästämme.

  Ennakkomaksu

  Tuotteet lähetetään kun maksu näkyy tilillämme. Saat tilisiirtotiedot tilauksesi jälkeen tilaustapahtumassa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos maksat ennakkomaksulla valitse tilauksen edetessä “Ennakkomaksu” -ruutu.

  Nouto myymälästä

  Maksu tapahtuu käteisellä, pankki- tai luottokortilla noudettaessa tuote myymälästämme.

  Toimituskulut ja -tavat

  1. Lähellä-paketti: nouto valitsemastasi Matkahuollon pakettipisteestä. Rahti-, pakkaus- ja käsittelykulut 9,00 €.
  2. Jakopaketti: lähetys toimitetaan kotiovellesi. Rahti-, pakkaus- ja käsittelykulut 15,00 €.
  3. Nouto myymälästä: maksu tapahtuu käteisellä, pankki- tai luottokortilla noudettaessa. Toimituskuluja ei peritä.

  Toimitusaika

  Toimitusaika vaihtelee tuotteittain, mutta toimitus tapahtuu yleensä jo tilauksen saapumispäivänä tai noin viikon sisällä tilauksen saapumisesta. Osalla tuotteista voi olla pidempi saatavuusaika jolloin toimituksessa voi kestää useampia viikkoja. Jos näin tapahtuu, ilmoitamme asiasta tilaajalle henkilökohtaisesti.

  Tuotepalautukset

  Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä; jos olet päättänyt palauttaa, otamme tuotteen takaisin. Maksettu summa hyvitetään tilillenne 30 päivän kuluessa, mikäli tilinumero ilmoitetaan meille ja LASKUKOPIO on liitettynä lähetykseen. Mikäli laskukopiota ei ole asiakaspalautuksen mukana, veloitamme ylimääräisestä työstä 25,00 €.

  Pelkkä paketin noutamatta jättäminen ei riitä. Palautuksesta on ilmoitettava meille erikseen. Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Jos tuote on vioittunut tai muuten epäkelpo, lähetä tuote meille ja ilmoita haluatko uuden tilalle vai rahat takaisin. Molemmissa tapauksissa tulee lähetyksen mukana AINA olla ostoksen yhteydessä saamanne laskukopio. Huomioithan, että yli 14 päivän palautus- ja takuuasioissa tulee asiakkaan kustantaa palautuskulut itse.

  Palauttaessanne tuotteen liittäkää mukaan laskumme sekä vapaamuotoinen kirje, josta käy ilmi mitä vikaa tuotteessa on sekä mahdolliset vaihtotoiveet, tai tilinumero rahojen palautusta varten. Jos haluatte rahanne takaisin tuotteesta, koska se ei esimerkiksi täytä odotuksia, tai on tullut liian myöhään, on sen oltava alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen täysimääräistä rahojen palautusta varten. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa, tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30 % myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

  Muuta

  Tilauksien toimituksen pitkittyessä kohtuuttomasti (yli 4 viikkoa) pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tai koko tilauksen saatavilla olevien tavaroiden toimittamiseksi. Tällaisessa tilanteessa merkitsemme laskuun kaikki ne tuotteet, jotka seuraavat perässä jälkitoimituksena. Rahtikulut on joko jaettu kahtia, tai peritty ensimmäisessä lähetyksessä kokonaan.

  Mikäli Suomen Pelastuskeskuksen verkkokauppasivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Suomen Pelastuskeskus ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.

  Takuu

  Kaikilla myymillämme tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu, poislukien poistotuotteet joilla toimintatakuu.

  Tietosuojaseloste 21.5.2018

  Rekisterinpitäjä:

  Suomen Pelastuskeskus Oy
  Rautajärventie 36
  36840 Kangasala
  kauppa@pelastuskeskus.fi

  Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus. Myöhemmässä vaiheessa oikeusperusteena on myös laki. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

  Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on tällöin suostumus tai oikeutettu etu.

  Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

  Luovutamme henkilötietoja kuljetus-, pankki- ja tietotekniikka-alalla toimiville yhteistyökumppaneillemme verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

  Säilytämme henkilötietoja niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi tai lain noudattamiseksi.

  Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
  • oikeus tietojen oikaisemiseen
  • oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi pyytää markkinointikieltoa)
  • oikeus vastustaa käsittelyä
  • oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
  • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
  tech
  Paytrail
  Suomen Pelastuskeskus
  Rautajärventie 36
  FI-36840, Kangasala
  FINLAND
  puh. (03) 253 1900
  pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
  Y-tunnus: 0825591-3
  AAA