REDTRONIC Autolock

Etusivu > Hälytysvalot ja -laitteet > Komentovahvistimet ja ohjaimet

REDTRONIC Autolock
REDTRONIC Autolock
REDTRONIC Autolock
REDTRONIC Autolock
Tuotekoodi
EM300
Toimituskulut alk.
282,00 €
sis. ALV 24,00 %
227,42 € sis. ALV 0,00 %
kpl

REDTRONIC Autolock on kehitetty erityisesti poliisi- ja pelastusajoneuvoja varten jotka joutuvat monesti olemaan pitkiä aikoja liikenneonnettomuuspaikoilla. Hälytyslaitteet vaativat paljon ajoneuvon akulta ja tähän on Autolock erinomainen ratkaisu.

Autockin avulla ajoneuvo voidaan jättää käyntiin vaikka virtavain otetaan pois käynnistyksestä ja ajoneuvon ovet lukitaan. Laite voidaan kytkeä esim. käynnistyksen, käsijarrun ja hälytysvalojen väliin. Kun halutut laitteet on kytketty ja järjestelmä on toiminnassa, laitteen mukana tuleva kytkinvalo vilkkuu. Tämä tarkoittaa että järjestelmä on valmiustilassa.

Painamalla kytkimestä järjestelmä aktivoituu ja ajoneuvon virtavain voidaan irrottaa, auto voidaan jättää käyntiin ja ovet voidaan lukita. Kun ajoneuvo on käynnissä niin hälytysvaloille ja muille hälytyslaitteille saadaan tarpeeksi virtaa.

Jos ajoneuvoon murtaudutaan väkisin ja joku laitteeseen liitetyistä kytkennöistä laukeaa esim. käsijarru, moottori sammuu välittömästi eikä ajoneuvo käynnisty ilman virta-avainta.

Autolock on vikasuojattu, joten jos toiminnassa tulee ongelmia, se ei estä ajoneuvon käyttöä.

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA