Drunk Busters huumetilan simulaatiolasit

Etusivu > Alkometrit > Drunk Busters

Drunk Busters huumetilan simulaatiolasit
Tuotekoodi
14506
Toimituskulut alk.
138,60 €
sis. ALV 24,00 %
111,77 € sis. ALV 0,00 %
kpl

Drunk Busters huumetilan simulaatiolasit. Lasit simuloivat huumausaineiden vaikutuksen alaisena olemista. Lasit muuttavat näkymää kaventamalla näkökenttää, vääristämällä optisesti näkymää, sumentamalla, vääristämällä syvyysvaikutelmaa ja näyttämällä asiat kahtena. Vaikutus on erittäin autenttinen ja näköhavaintojen harhauttaminen johtaa myös automaattisesti henkisten toimintojen muuntumiseen: Et ole varsinaisesti aineiden vaikutuksen alainen, mutta reaktioaika pitenee, lihaskoordinaatio heikentyy, päätöksentekoon käytetty aika pidentyy ja olo on sekava. Laseja käytetään viranomaisten toimesta yli 60 maassa ennaltaehkäisevään ja valistavaan toimintaan.

Drunk Busters lasit ovat täydellinen ratkaisu mm: rattijuopumuksesta ehkäisyyn, huumeiden vastaisiin valistusohjelmiin, autokoulujen teoriatunneille, oppikoulujen ja työterveyshuollon opetukseen.

• Muuttavat näköhavaintoa
• Näköhavaintojen vääristyminen vaikuttaa myös henkisiin kykyihin
• Simuloi huumausaineiden vaikutuksen alaisena olemista
• Laseilla on rajoitettu kolmen vuoden takuu

Lasit eivät ole lelut! Ne on tarkoitettu opetuskäyttöön. Älä missään nimessä aja mitään ajoneuvoa lasit päässä! Emme ota vastuuta mistään vahingoista jotka johtuvat laitteen väärinkäytöstä.

Myyntipakkaus sisältää:
• Drunk Busters lasit
• Kantopussi

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA