Mora Electrician sähkötyöpuukko

Etusivu > Työkalut > Puukot ja veitset

Mora Electrician sähkötyöpuukko
Tuotekoodi
7391846015222
Toimituskulut alk.
14,90 €
sis. ALV 24,00 %
12,02 € sis. ALV 0,00 %
kpl

Ammattikäyttöön sähkötyötarpeisiin ja asennustöihin yhdessä sähkömiesten kanssa suunniteltu laadukas ja pitkäikäinen puukko. Lyhyt terä, jonka hamarapuolella erillinen kaapelinkuorintaterä.

Mahdollistaa tehokkaan leikkaamisen, viiltojen tekemisen täsmällisesti ja on erinomainen kaapeleiden kuorintaan. Uusi design on tuonut terän alapintaan sormisuojan ja terien muotoilu mahdollistaa yhtä tehokkaan käytön sekä oikea- että vasenkätisille.

TPU kumipintainen iskunkestävä kahva tarjoaa erinomaisen otteen ja eristävien ominaisuuksien ansiosta sen kanssa on miellyttävää työskennellä pidempiä aikoja myös erittäin kylmissä olosuhteissa. Kahvan suuri koko ja voimakas muotoilu saa puukon istumaan erinomaisesti käteen ja tekee työskentelystä tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Ohuuden ansiosta tehokkaasti uppoavan terän materiaali ruotsalainen ruostumaton erikoisteräs, joka on karkaistu 57 HRC kovuuteen. Kovettamisen ja Moraknivin kehittämän kuumakäsittelyn ansiosta pitää terävyytensä pidempään kuin mihin missään jaloteräksestä valmistetussa veitsessä on totuttu.

Kokonaispituus: 154 mm. Terän pituus: 34 mm. Terän paksuus: 1,4 mm. Kokonaispaino 94 g. Musta hyvin suunniteltu muovituppi, jonka voi laittaa vyön lisäksi esim. nappiin, ja rinnalle voidaan valita yksi tai useampia muita Morakniv ammattipuukkoja ja tupet voidaan niputtaa yhteen, jolloin kaikki työkalut on helposti saatavilla.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA