GP Safeguard RF4.1Hybrid Langatonpihavalo liikesensorilla, LED

Etusivu > Valaisimet > Muut valaisimet

GP Safeguard RF4.1Hybrid Langatonpihavalo liikesensorilla, LED
GP Safeguard RF4.1Hybrid Langatonpihavalo liikesensorilla, LED
GP Safeguard RF4.1Hybrid Langatonpihavalo liikesensorilla, LED
Tuotekoodi
4895149079804
Toimituskulut alk.
115,00 €
sis. ALV 24,00 %
92,74 € sis. ALV 0,00 %
kpl

GP Safeguard on paristokäyttöinen turvavalaisin, joka on helppo asentaa itse ilman sähkömiehen apua. GP Safeguardin päivitetyssä versiossa on hieno muotoilu, parannettu käyttöaika pienemmällä paristomäärällä ja helpompi paristojen vaihto. RF4.1H saa virtansa aurinkoenergiasta, ja varavirtana ovat alkaliparistot.

GP Safeguard on paristokäyttöinen turvalamppu, joka on helppo asentaa itse ilman sähkömiehen apua. Lamppu voidaan asentaa taloosi tai sen ympäristöön. Se sopii täydellisesti paikkoihin, joissa ei ole käytössä kiinteitä pistorasioita. Asennus vie vain 5 minuuttia, ja lamppu asennetaan joko ruuveilla tai toimitukseen sisältyvällä kiinnikkeellä. GP Safeguardin päivitetyssä versiossa on hieno muotoiltu ja parempi käyttöaika pienemmällä paristomäärällä. Muotoilu antaa valaisimelle voimakkaamman ulkonäön, ja paristojen vaihto onnistuu helposti.

Parempi turvallisuus kodissasi ja sen pihapiirissä markkinoiden älykkäimmällä turvavalaisimella. GP Safeguard on paristokäyttöinen ulkovalaisin, jonka voit helposti asentaa itse ilman johtojen vetämistä. Automaattinen liiketunnistin valaisee laajasti, jos kotisi ympäristössä havaitaan liikettä. Tehokasta suunnattavaa LED-valoa voidaan säätää sekä vaaka- että pystysuunnassa, mikä mahdollistaa pintojen valaisemisen silloin, kun halutaan parantaa turvallisuutta. Valaisimella on siten monia käyttökohteita.

GP Safeguard antaa turvallisuutta koko perheelle, kun kotoa poistutaan aamuisin tai kotiin tullaan ilta- ja yöaikaan. Valaisin pitää myös murtovarkaat loitolla ja auttaa näkemään vieraat kodin ulkopuolella. GP Safeguard on nopea ja helppo asentaa seinälle tai kattoon joko kiinteästi kahdella ruuvilla tai toimitukseen sisältyvällä kiinnikkeellä, minkä ansiosta sitä on helppo siirtää tarpeen mukaan. Valaisin on vesitiivis, IP55, ja tuo turvallisuutta joka säällä. Sopii hyvin ajoteille, autotalleihin, vajoihin, terassille, puutarhaan tai sisäänkäyntien yhteyteen.

• Johdoton & paristokäyttöinen (3 x C-paristot, sisältyy pakkaukseen)
• Valovoima: 260 lm (sekä ladattavilla että alkaliparistoilla)
• Saa virtansa aurinkoenergiasta, ja varavirtana ovat alkaliparistot
• Käyttöaika alkaliparistoilla: 300 päivää (jos valaisin sytytetään 10 kertaa päivässä, ja se palaa yhteensä 4 tuntia)
• Käyttöaika ladattavalla paristolla: 100 päivää (jos valaisin sytytetään 10 kertaa päivässä, ja se palaa yhteensä 1,3 tuntia)
• Helppo asennus alle 5 minuutissa
• Vesitiivis, IP55

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA