Haix Airpower XR1

Etusivu > Jalkineet > Ambulanssi- ja sairaalajalkineet

Haix Airpower XR1
Haix Airpower XR1
Haix Airpower XR1
Haix Airpower XR1
Haix Airpower XR1
Haix Airpower XR1
Tuotekoodi
605117
Toimituskulut alk.
Koko: 39
Koko: 40
Koko: 41
Koko: 42
Koko: 43
Koko: 44
Koko: 45
Koko: 46
Koko: 47
349,00 €
sis. ALV 24,00 %
281,45 € sis. ALV 0,00 %
kpl

HAIX Airpower XR1 on moderni turvakenkä kovaan ammattilaiskäyttöön. Päällimateriaalina jalkineessa on käytetty vedenpitävää nahkaa, joka on myös hyvin hengittävää. Päällimateriaalissa on Sun Reflect-ominaisuus, joka vähentää auringon keittävää vaikutusta heijastamalla säteet pois. Näin sekä nahka, että jalkasi pysyvät viileinä jopa suorassa auringonpaisteessa. Jalkineen pohjan kuvio on muotoiltu tarjoamaan pito myös kylmemmillä keleillä. Pohjan materiaali ei tahraa, ja kestää niin öljyä kuin bensiiniä.

Airpower XR1 on varustettu laminoidulla CROSSTECH-kalvolla, joka on sekä hengittävä että vedenpitävä. Erinomaisesta hengittävyydestään huolimatta tarjoaa CROSSTECH-kalvo paitsi erinomaisen kulutuskestävyyden, myös erinomaisen suojan eritteiden kautta leviäviä bakteereja ja viruksia vastaan. CROSSTECH-kalvo mahdollistaa myös tavanomaista tehokkaamman suojan kemikaaleja vastaan. Tehokkaan hengittävyytensä vuoksi sopii kenkä niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Pohjalliset ovat kuitukankaasta valmistetut, ja ne imevät tehokkaasti kosteutta pitäen jalkasi kuivana. Tehokkaan lämpöeristyksensä ansiosta on jalkine erinomainen myös kylmemmillä keleillä.

Airpower XR1 jalkineen pohja on valmistettu kumi/polyuretaaniseoksesta, sekä varustettu tyylikkäällä ja pitävällä, sekä kulutusta kestävällä pohjakuvioinilla, joka takaa pidon kaikissa olosuhteissa, myös pakkasella. Pohjan urheilullisen muotoilun myötä on kävely kevyttä, eikä rasita jalkojasi. Polyuretaanin ansiosta on rakenne erittäin kevyt, mutta tukeva, tehden jalkineen käytöstä entistä miellyttävämpää. Pohja kestää bensiiniä ja öljyä sekä on merkkaamaton, soveltuen siis myös sisäkäyttöön.

Innovatiivinen ja jalkineen käyttömukavuuden täysin uudelle tasolle nostava HAIX® Climate-järjestelmä yhdessä jalkineen pohjallisesta löytyvien AIRFLOW-kanavien kanssa mahdollistaa tehokkaan ilmanvaihdon jalkineen sisällä. Liikkuessa tapahtuvaa pumppaavaa liikettä hyöyntävä järjestelmä pitää huolen, että jalkasi pysyy paitsi kuivana, myös optimaalisessa lämpötilassa olosuhteista riippumatta.

HAIX® Vario Wide Fit System mahdollistaa jalkineen käytön monen mallisille jaloille. Se perustuu kolmeen erilaiseen pohjalliseen, joita voidaan vaihtaa käyttäjän jalan leveyden mukaan. Jalkineen mukana toimitetaan punainen(keskilevyinen) pohjallinen, mutta keltainen(leveä) ja sininen(kapea) pohjallinen ovat saatavilla erikseen ostettavina. Pohjallisen erityinen muotoilu tukee jalkaasi myös vaikeassa maastossa. HAIX Airpower XR1 on varustettu innovatiivisella, suojatulla nauhoituksella, jossa vetoketju suojaa nauhoja, estäen niitä tarttumasta mihinkään ja hidastamasta menoasi.

HAIX® Komposiitti turvakärki, joka on paitsi erittäin kevyt, myös anatomisesti muotoiltu suojaa jalkaasi todella tehokkaasti kaikenlaisilta iskuilta. Se on valmistettu kuituvahvisteisesta muovista ja täyttää tiukimmatkin turvastandardit. Tämän lisäksi jalkine on varustettu HAIX® metallittomalla naulaanastumissuojalla, joka on tehokkaasta suojauksestaan huolimatta erittäin kevyt ja taipuisa.

• Paino: 975g/kenkä
• Väri: Black
• Koko: 39-47
• Materiaali: Vedenpitävä ja hengittävä nahka (Paksuus 2,0-2,2mm)
• Patentoitu, innovatiivinen suojattu nauhoitus
• HAIX® Komposiitti turvakärki
• Suojaluokka: S3
• Vedenpitävä CROSSTECH-kalvo
• Varren korkeus: 19cm
• Sertifioitu: CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA