Haix Fire Eagle

Etusivu > Jalkineet > Palo- ja pelastusjalkineet

Haix Fire Eagle
Haix Fire Eagle
Haix Fire Eagle
Haix Fire Eagle
Haix Fire Eagle
Haix Fire Eagle
Tuotekoodi
507501
Toimituskulut alk.
Koko: 35
Koko: 36
Koko: 37
Koko: 38
Koko: 39
Koko: 40
Koko: 41
Koko: 42
Koko: 43
Koko: 44
Koko: 45
Koko: 46
Koko: 47
339,00 €
sis. ALV 24,00 %
273,39 € sis. ALV 0,00 %
kpl

HAIX Fire Eagle on Haixin huippusuosioon yltänyt, innovatiivisia ratkaisuja hyödyntävä sammutusjalkine. Kengän päällimateriaalina on käytetty täysin vedenpitävää, mutta silti hengittävää nahkaa. Pintamateriaalin Sun Reflect-ominaisuus vähentää auringon tukalaa vaikutusta suorassa auringonpaisteessa, heijastaen säteet pois ja pitäen jalan viileänä. Kenkien kirkas väri on suunniteltu erottuvaksi myös savun keskellä.

Jalkineen pohja on vahvaa ja mukautuvaa kumiseosta, joka tarjoaa sammutustyössä suojaa erilaisilta iskuilta ja epätasaisuuksilta, antaen pitoa myös kylmällä säällä. Pohja kestää erinomaisesti niin kuumuutta, liekkejä, öljyä kuin bensiiniäkin. Pohja on tulenkestävä ja merkkaamaton, täyttäen EN 15090:2012 standardin. HAIX® jalkaholvin tuki takaa optimaalisen tuen jalallesi, suojaten sitä iskuilta sekä tukien sitä luonnolliseen asentoonsa anatomisen muotoilun ansiosta.

Jalkineen vuorena toimii 3-kerroksinen vedenpitävä sekä hengittävä CROSSTECH®-kalvo, joka auttaa antamaan suojaa myös mahdollisten veri- ja eritekontaktien kautta tarttuvia bakteereja ja viruksia vastaan. Kenkien pestävät fleece-pohjalliset imevät tehokkaasti kosteutta, ja niiden Airflow-kanavat viilentävät jalkaa tehokkaasti myös todella korkeissa lämpötiloissa. HAIX® Vario Wide Fit System mahdollistaa jalkineen käytön monen mallisille jaloille. Se perustuu kolmeen erilaiseen pohjalliseen, joita voidaan vaihtaa käyttäjän jalan leveyden mukaan. Jalkineen mukana toimitetaan punainen(keskilevyinen) pohjallinen, mutta keltainen(leveä) ja sininen(kapea) pohjallinen ovat saatavilla erikseen ostettavina.

Jalkine on varustettu myös uuden sukupolven naulaanastumissuojalla, joka on kuitenkin rakenteeltaan joustava ja mahdollistaa näin ollen täyden liikkuvuuden. Tämän lisäksi jalkaasi suojaa komposiitista valmistettu, anatomisesti muotoiltu HAIX® turvakärki. Se on paitsi erittäin mukava käyttäessä, myös tiukimpienkin turvastandardien mukainen, tarjoten todellista suojaa jalallesi silloin kun sitä todella tarvitaan. Turvakärki on suojattu myös ulkoisesti kumisella päällikerroksella, joka paitsi vaimentaa jalkineeseen kohdistuvia iskuja entisestään, myös parantaa turvakärjen kulutuksen kestoa. Kengissä on 2-vyöhykenauhoitus, joka mahdollistaa niiden todella nopean pukemisen, mutta takaa, että ne myös pysyvät jalassa tositoimissa. Tämän lisäksi Fire Eagle tarjoaa elektrostaattisen ESD-suojauksen.

• Väri: Black
• Vedenpitävä CROSSTECH®-kalvo
• Haix® Komposiitti turvakärki
• Korkeus: 23,0cm
• Pintamateriaalina: Hengittävä ja vettähylkivä nahka (Paksuus 2,0-2,2mm)
• Paino: 1052g (Pienimmässä koossa)
• Koot: 35-47
• Sertifioitu: CE 0197 EN 15090:2012 HI3 CI M SRC - Typ F2A

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA