HAIX Fire Flash Gamma

Etusivu > Jalkineet > Palo- ja pelastusjalkineet

HAIX Fire Flash Gamma
HAIX Fire Flash Gamma
HAIX Fire Flash Gamma
HAIX Fire Flash Gamma
HAIX Fire Flash Gamma
Tuotekoodi
503005
Toimituskulut alk.
Koko: 36
Koko: 37
Koko: 38
Koko: 39
Koko: 40
Koko: 41
Koko: 42
Koko: 43
Koko: 44
Koko: 45
Koko: 46
Koko: 47
349,00 €
sis. ALV 24,00 %
281,45 € sis. ALV 0,00 %
kpl

HAIX Fire Flash Gamma on 2-luokan viiltosuojauksella varustettu sammutusjalkine todella koviin olosuhteisiin. Se on varustettu kestävällä vetoketjulla, joka mahdollistaa jalkineiden pikaisen käytön. Vetoketju kätkee allensa lämpöä kestävät nauhat, joilla kenkien kiristys onnistuu helposti. Jalkineen päällimateriaalina on käytetty vedenpitävää, mutta silti hengittävää nahkaa. Pintamateriaalin Sun Reflect-ominaisuus vähentää auringon tukalaa vaikutusta suorassa auringonpaisteessa, heijastaen säteet pois ja pitäen jalan viileänä.

Jalkineen pohja on vahvaa ja mukautuvaa kumiseosta, joka tarjoaa sammutustyössä suojaa erilaisilta iskuilta ja epätasaisuuksilta, antaen pitoa myös kylmällä säällä. Pohja kestää erinomaisesti niin kuumuutta, liekkejä, öljyä kuin bensiiniäkin. Kenkien kirkas väri on suunniteltu erottuvaksi myös savun keskellä. Kengissä on myös uuden sukupolven joustava naulaanastumissuoja, joka on samalla erittäin kevyt. HAIX® MSL - MicroSoftLight tarjoaa jalkineen pohjan polyuretaanirakenteen avulla entistä tehokkaamman iskunvaimennuksen sekä erinomaisen lämmöneristyksen. Jalkineen pohjakuviointi tarjoaa erinomaista pitoa silloin kun sitä todella tarvitset.

Jalkineen vuorena toimii 4-kerroksinen vedenpitävä sekä hengittävä GORE-TEX®-kalvo. Jalkineen välivuoressa käytetty fleece-tarjoaa optimaalisen lämpötilan ja käyttömukavuuden kaikissa olosuhteissa, sekä imee kosteutta ja kuivuu nopeasti. Kenkien pestävät fleece-pohjalliset imevät tehokkaasti kosteutta, ja niiden Airflow-kanavat viilentävät jalkaa tehokkaasti myös todella korkeissa lämpötiloissa. Kenkien teräksinen HAIX®-turvakärki tarjoaa täyden suojauksen putoavilta esineiltä. Teräksistä turvakärkeä vaimentaa ja suojaa kulumiselta jalkineen päältä löytyvä HAIX® HD Cap-kumisuoja.

Innovatiivinen ja käyttömukavuuden täysin uudelle tasolle nostava HAIX® Climate-järjestelmä mahdollistaa tehokkaan ilmanvaihdon jalkineen sisällä. Liikkuessa tapahtuvaa pumppaavaa liikettä hyödyntävä järjestelmä pitää huolen siitä, että jalkasi pysyy paitsi kuivana, myös optimaalisessa lämpötilassa olosuhteista riippumatta.

• Väri: Black
• Vedenpitävä GORE-TEX® Performance-kalvo
• Turvakärki
• Patentoitu, innovatiivinen suojattu nauhoitus
• 2-luokan viiltosuojaus (24m/s terän pysäyttävä)
• Varren korkeus: 28,0cm
• Pintamateriaali: Vedenpitävä ja hengittävä nahka (Paksuus 2,5-2,7mm)
• Koot: 36-47
• Sertifioitu: CE 0197 EN 15090:2012 HI3 CI SRC - Typ F2A, CE EN ISO 17249:2013 - Level 2

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA