HAIX Black Eagle Tactical 2.0 GTX

Etusivu > Jalkineet > Poliisijalkineet

HAIX Black Eagle Tactical 2.0 GTX
HAIX Black Eagle Tactical 2.0 GTX
HAIX Black Eagle Tactical 2.0 GTX
HAIX Black Eagle Tactical 2.0 GTX
HAIX Black Eagle Tactical 2.0 GTX
Tuotekoodi
340002
Toimituskulut alk.
Koko: 35
Koko: 36
Koko: 37
Koko: 38
Koko: 39
Koko: 40
Koko: 41
Koko: 42
Koko: 43
Koko: 44
Koko: 45
Koko: 46
Koko: 47
229,00 €
sis. ALV 24,00 %
184,68 € sis. ALV 0,00 %
kpl

HAIX Black Eagle Tactical 2.0 GTX on vaativaan käyttöön suunniteltu ammattijalkine, jossa käytetyt innovatiiviset ratkaisut ja materiaalit yhdessä tarkan suunnittelutyön ja laadukkaiden materiaalien kanssa mahdollistavat erittäin kestävän ja kyvykkään sekä monikäyttöisen jalkineen. Haix Black Eagle Tactical 2.0 GTX jalkineen päällimateriaalina on käytetty hengittävää ja vedenpitävää nahkaa. Päällimateriaalina käytetty nahka on Haix Black Eagle Tactical 2.0 GTX -jalkineessa käsitelty Sun Reflect-käsittelyllä, joka heijastaa suurimman osan auringon lämmöstä pois. Näin ollen jalkasi pysyy kengässä mukavan viileänä myös suorassa auringonpaisteessa kesäkeleillä. Jalkineen innovatiivinen rakenne mahdollistaa myös luokassaan varsin kevyen jalkineen, joka ei rasita pitkänäkään päivänä.

Haix Black Tactical 2.0 GTX-jalkine on varustettu GORE-TEX® Extended-kalvolla, joka mahdollistaa paitsi vedenpitävyyden, myös erinomaisen hengittävyyden. Kulutusta kestävä vuori mahdollistaa optimaalisen käyttölämpötilan ulkoisista olosuhteista riippumatta, niin sisä-, kuin ulkokäytössäkin, niin pakkaskelillä kuin helteelläkin, tehden jalkineesta entistä monikäyttöisemmän.

Jalkineen pohja on modernia linjaa edustava, kevyt sekä urheilullisen rakenteen omaava. Se on valmistettu kumi/polyuretaani-seoksesta, joka kestää erinomaisesti kulutusta, mutta takaa loistavan pidon kaikissa olosuhteissa. Pitoa parantaa entisestään tarkkaan suunniteltu pohjakuviointi, joka tarjoaa pitoa olosuhteista riippumatta, myös märällä. Jalkineen pohjan valmistuksessa käytetty polyuretaanipehmuste takaa käyttömukavuuden kovassakin menossa. Pohja on merkkaamaton eli ei jätä värjäytymiä, kestää bensiiniä ja öljyä sekä lämpöä.

Antibakteerisesta pohjallisesta löytyy AIR FLOW-kanavat, jotka pitävät jalkasi viileänä. Pohjallisen nilkkaa tukeva muotoilu pitää huolen nilkkasi oikeaoppisesta ja turvallisesta asennosta, sekä vaimentaa samalla siihen kohdistuvia iskuja. HAIX® Vario Wide Fit System mahdollistaa jalkineen käytön monen mallisille jaloille. Se perustuu kolmeen erilaiseen pohjalliseen, joita voidaan vaihtaa käyttäjän jalan leveyden mukaan. Jalkineen mukana toimitetaan punainen(keskilevyinen) pohjallinen, mutta keltainen(leveä) ja sininen(kapea) pohjallinen ovat saatavilla erikseen ostettavina. Haix Black Eagle Tactical 2.0 GTX on varustettu täysin suljetulla Haix®-pikanauhoitusjärjestelmällä, jolla kiristät kenkäsi nopeasti, ja piilotat nauhat pois tieltäsi.

Haix Black Eagle Tactical 2.0 GTX on varustettu myös pronaatiotuella, joka tukee nilkkaasi oikeaan asentoon, estäen väärään asentoon taittumista ja ylimääräistä rasitusta. Tämän lisäksi 2-kerroksinen polyuretaanivälipohja vaimentaa jalkaasi kohdistuvia iskuja sekä tukee jalkaasi oikeaan asentoon ja vakauttaa nilkkaasi. 2-kerroksinen polyuretaanirakenne mahdollistaa hyvien vaimennusominaisuuksiensa lisäksi myös erittäin kevyen kokonaisuuden, ominaisuuksista tinkimättä.

• Väri: Black
• Myös märällä ja pakkasella erittäin pitävä, hyvin eristävä pohja
• Hengittävä ja vedenkestävä GORE-TEX® Extended-kalvo
• Varren korkeus: 15cm
• HAIX®-pikanauhoitus
• Koot:35-47
• Materiaali:Vedenpitävää ja hengittävää nahka/tekstiili (Paksuus 1,6-1,8mm)
• Paino: 535g/kenkä (Pienimmässä koossa)
• Sertifioitu: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA