Haix Black Eagle Athletic 2.1 GTX

Etusivu > Jalkineet > Poliisijalkineet

Haix Black Eagle Athletic 2.1 GTX
Haix Black Eagle Athletic 2.1 GTX
Haix Black Eagle Athletic 2.1 GTX
Haix Black Eagle Athletic 2.1 GTX
Tuotekoodi
330042
Toimituskulut alk.
Koko: 35
Koko: 36
Koko: 37
Koko: 38
Koko: 39
Koko: 40
Koko: 41
Koko: 42
Koko: 43
Koko: 44
Koko: 45
Koko: 46
Koko: 47
219,00 €
sis. ALV 24,00 %
176,61 € sis. ALV 0,00 %
kpl

HAIX Black Eagle Athletic 2.1 GTX on urheilullista muotoa kantava, korkeavartinen, todella kevyt ja erittäin hengittävä ulkojalkine kaikenlaisiin olosuhteisiin. Kengän pintamateriaalina on käytetty mikrokuitua sekä tekstiiliä takaamaan erinomaisen hengittävyyden ja pitämään jalkasi mahdollisimman viileänä. 2-alueisen Haix® pikanauhoituksen avulla saat kiristettyä kengän juuri sopivaan kireyteen, jolloin jalkasi on oikeaoppisesti tuettuna, ja sekä käyttömukavuutesi, että -turvallisuutesi ovat huomattavasti paremmat.

Jalkineen pohja on modernia linjaa edustava, kevyt sekä urheilullisen rakenteen omaava. Se on valmistettu kumi/polyuretaani-seoksesta, joka kestää erinomaisesti kulutusta, mutta takaa loistavan pidon kaikissa olosuhteissa, myös pakkasella. Pitoa parantaa entisestään tarkkaan suunniteltu pohjakuviointi, joka tarjoaa pitoa olosuhteista riippumatta, myös märällä. Pohja on merkkaamaton eli ei jätä värjäytymiä, kestää bensiiniä ja öljyä sekä lämpöä.

Jalkineen välipohja on valmistettu kahdesta polyuretaanikerroksesta, joka mahdollistaa paitsi erinomaisen vaimennuksen, myös erittäin kevyen rakenteen. Tämän lisäksi välipohjan rakenne mahdollistaa paineen jakamisen koko jalkapohjan alueelle, mahdollistaen käyttömukavuuden ja -turvallisuuden myös epätasaisessa ja vaikeassa maastossa.

HAIX Black Eagle Athletic 2.1 GTX jalkineessa nilkkasi on erinomaisesti tuettuna paitsi epäsymmetrisen, nilkkaa tukevan muotoilun, mutta myös pohjallisen nilkkaa tukevan rakenteen ansiosta. Tämän lisäksi pohjallisen rakenne myös vaimentaa nilkkaasi kohdistuvia iskuja, suojaten sitä entisestään.

Mukavasta, tehokkaasti vaimentavasta sekä kosteutta poistavasta pohjallisesta löytyvät AIR FLOW-kanavat, jotka pitävät jalkasi viileänä. HAIX® Vario Wide Fit System mahdollistaa jalkineen käytön monen mallisille jaloille. Se perustuu kolmeen erilaiseen pohjalliseen, joita voidaan vaihtaa käyttäjän jalan leveyden mukaan. Jalkineen mukana toimitetaan punainen(keskilevyinen) pohjallinen, mutta keltainen(leveä) ja sininen(kapea) pohjallinen ovat saatavilla erikseen ostettavina.

• Väri: Black
• Vedenpitävä ja erittäin hengittävä GORE-TEX® EXTENDED-kalvo
• Myös märällä ja pakkasella erittäin pitävä pohja
• Varren korkeus: 15cm
• Suljettu nauhoitus
• Koot: 35-47
• Materiaali: Mikrokuitu/tekstiili
• Paino: 535g (Pienimmässä koossa)
• Sertifioitu: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA