Haix Black Eagle Safety 50 MID

Etusivu > Jalkineet > Teollisuus- ja kaivosjalkineet

Haix Black Eagle Safety 50 MID
Haix Black Eagle Safety 50 MID
Haix Black Eagle Safety 50 MID
Haix Black Eagle Safety 50 MID
Haix Black Eagle Safety 50 MID
Haix Black Eagle Safety 50 MID
Tuotekoodi
620005
Toimituskulut alk.
229,00 €
sis. ALV 24,00 %
184,68 € sis. ALV 0,00 %
kpl

HAIX Black Eagle Safety 50 on S3-suojaluokan varrellinen turvajalkine niin ammatti- kuin harrastekäyttöön. Jalkineen päällimateriaalina on käytetty hengittävää ja vedenpitävää nahkaa. Päällimaterialina käytetty nahka on Haix Black Eagle Safety 50 -jalkineessa käsitelty Sun Reflect-käsittelyllä, joka heijastaa suurimman osan auringon lämmöstä pois. Näin ollen jalkasi pysyy kengässä mukavan viileänä myös suorassa auringonpaisteessa kesäkeleillä.

Haix Black Eagle Safety 50-jalkine on varustettu GORE-TEX® Extended-kalvolla, joka mahdollistaa paitsi vedenpitävyyden, myös erinomaisen hengittävyyden. Kulutusta kestävä vuori mahdollistaa optimaalisen käyttölämpötilan ulkoisista olosuhteista riippumatta, niin sisä-, kuin ulkokäytössäkin, niin pakkaskelillä kuin helteelläkin.

Jalkineen pohja on modernia linjaa edustava, kevyt sekä urheilullisen rakenteen omaava. Se on valmistettu kumi/polyuretaani-seoksesta, joka kestää erinomaisesti kulutusta, mutta takaa loistavan pidon kaikissa olosuhteissa, myös pakkasella. Pitoa parantaa entisestään tarkkaan suunniteltu pohjakuviointi, joka tarjoaa pitoa olosuhteista riippumatta, myös märällä. Jalkineen pohjan valmistuksessa käytetty polyuretaanipehmuste takaa käyttömukavuuden kovassakin menossa ja mahdollistaa erinomaisen lämmöneristyksen. Pohja on merkkaamaton eli ei jätä värjäytymiä, kestää bensiiniä ja öljyä sekä lämpöä.

Antibakteerisesta pohjallisesta löytyy AIR FLOW-kanavat, jotka pitävät jalkasi viileänä. Pohjallisen nilkkaa tukeva muotoilu pitää huolen nilkkasi oikeaoppisesta ja turvallisesta asennosta, sekä vaimentaa samalla siihen kohdistuvia iskuja. HAIX® Vario Wide Fit System mahdollistaa jalkineen käytön monen mallisille jaloille. Se perustuu kolmeen erilaiseen pohjalliseen, joita voidaan vaihtaa käyttäjän jalan leveyden mukaan. Jalkineen mukana toimitetaan punainen(keskilevyinen) pohjallinen, mutta keltainen(leveä) ja sininen(kapea) pohjallinen ovat saatavilla erikseen ostettavina.

Haix Black Eagle Safety 50 -jalkine suojaa jalkaasi useilla tavoilla: Haix® naulaanastumissuojan, Haix® Komposiittiturvakärjen sekä Elektrostaattisen-ESD suojauksen avulla. Haix®-komposiittiturvakärki on anatomisesti muotoiltu sekä erittäin kevyt turvakärki, joka on valmistettu kuituvahvisteisesta muovista, joka täyttää S3-turvaluokan tiukimmatkin standardit. Haix® naulaanastumissuoma on paitsi joustava ja kevyt, myös täysin metallivapaa. Jalkineen ESD-elektrostaattinen suojaus on DIN EN 61340-4:3:2002 standardin.

• Väri: Black
• Myös märällä ja pakkasella erittäin pitävä, hyvin eristävä pohja
• Hengittävä ja vedenkestävä GORE-TEX® Extended-kalvo
• Varren korkeus: 13cm
• Perinteinen nauhoitus
• HAIX®-komposiittiturvakärki
• Suojaluokka S3
• Koot:35-47
• Materiaali: Vedenpitävää ja hengittävää nahkaa (Paksuus 1,8-2,0mm)
• Paino: 656g (Pienimmässä koossa)
• Sertifioitu: CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC

tech
tech
Checkout
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3