Haix Scout 2.0 Ws

Etusivu > Jalkineet > Vaellus- ja vapaa-ajan jalkineet

Haix Scout 2.0 Ws
Haix Scout 2.0 Ws
Haix Scout 2.0 Ws
Haix Scout 2.0 Ws
Haix Scout 2.0 Ws
Tuotekoodi
206318
Toimituskulut alk.
Koko: 35
Koko: 36
Koko: 37
Koko: 38
Koko: 39
Koko: 40
Koko: 41
Koko: 42
Koko: 43
279,00 €
sis. ALV 24,00 %
225,00 € sis. ALV 0,00 %
kpl

Haix Scout 2.0, nyt erityisesti naisille suunniteltuna mallina. Haix Scout 2.0 on vaelluskenkä, joka täyttää tiukimmatkin standardit, ollen samalla miellyttävän kevyt pitkälläkin reissulla. Päällimateriaalina siinä on käytetty hengittävää ja kestävää nupukkinahkaa, joka luo myös tyylikkään mutta perinteikkään ulkonäön. Kumiseoksesta valmistettu HAIX® Anti Slip- pohja vaimentaa erinomaisesti myös juostessa, ja tarjoaa erinomaisen pidon myös pakkaskelillä. Pehmustettu ja tukeva, mutta myös joustava varsi.

Mukavasta, tehokkaasti vaimentavasta sekä kosteutta poistavasta pohjallisesta löytyvät AIR FLOW-kanavat, jotka pitävät jalkasi optimaalisessa lämpötilassa kaikissa olosuhteissa. HAIX® Vario Wide Fit System mahdollistaa jalkineen käytön monen mallisille jaloille. Se perustuu kolmeen erilaiseen pohjalliseen, joita voidaan vaihtaa käyttäjän jalan leveyden mukaan. Jalkineen mukana toimitetaan punainen(keskilevyinen) pohjallinen, mutta keltainen(leveä) ja sininen(kapea) pohjallinen ovat saatavilla erikseen ostettavina. Pohjallisen erityinen muotoilu tukee nilkkaasi myös vaikeassa maastossa. Kahdesta polyuretaanikerroksesta valmistettu välipohja on rakenteeltaan paitsi erinomaisesti vaimentava, myös erittäin kevyt sekä jakaa painetta tasaisesti koko jalkapohjalle.

Jalkine on varustettu vedenpitävällä, mutta myös erittäin hengittävällä, 4-kerroksisella GORE-TEX® Performance-kalvolla. Jalkineen pohja on öljyä, bensiiniä ja lämpöä kestävästä kumista valmistettu. Pohja toimii myös eriomaisena lämpöeristeenä. Pohjassa käytetyn kumiseoksen ja innovatiivisen muotoilun ansiosta on se paitsi erittäin pitävä kaikenlaisilla pinnoilla, myös erittäin kestävä.

Innovatiivinen ja jalkineen käyttömukavuuden täysin uudelle tasolle nostava HAIX® Climate-järjestelmä mahdollistaa tehokkaan ilmanvaihdon jalkineen sisällä. Liikkuessa tapahtuvaa pumppaavaa liikettä hyödyntävä järjestelmä yhdessä pohjallisen Airflow-kanavien kanssa pitää huolen siitä, että jalkasi pysyy paitsi kuivana, myös optimaalisessa lämpötilassa olosuhteista riippumatta. HAIX® CO-järjestelmä jakaa painetta koko jalallesi, sekä pitää huolta jalkasi oikeaoppisesta asennosta ja lihastasapainosta estämällä väärää kävelyasentoa.

• Väri: Brown
• Vedenpitävä ja hengittävä GORE-TEX® Performance-kalvo
• Myös pakkasella erittäin pitävä, hyvin eristävä pohja
• Varren korkeus: 17cm
• Materiaali: Hengittävä Nupukkinahka, paksuus 1,9-2,1mm
• Koot: 35-43
• Paino 747g (Pienimmässä koossa)
• Sertifioitu: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA