Haix Black Eagle Nature GTX Ws LOW

Etusivu > Jalkineet > Vaellus- ja vapaa-ajan jalkineet

Haix Black Eagle Nature GTX Ws LOW
Haix Black Eagle Nature GTX Ws LOW
Haix Black Eagle Nature GTX Ws LOW
Haix Black Eagle Nature GTX Ws LOW
Haix Black Eagle Nature GTX Ws LOW
Tuotekoodi
340018
Toimituskulut alk.
Koko: 35
Koko: 36
Koko: 37
Koko: 38
Koko: 39
Koko: 40
Koko: 41
Koko: 42
Koko: 43
239,00 €
sis. ALV 24,00 %
192,74 € sis. ALV 0,00 %
kpl

Haix Black Eagle Nature GTX Ws on naiskäyttäjille suunniteltu versio Black Eagle Nature GTX -kengästä. Kenkä on urheilullinen, erittäin kevyt ja hyvin hengittävä. Päällimateriaalina siinä on käytetty hengittävää ja kestävää nupukkinahkaa, joka luo myös tyylikkään mutta perinteikkään ulkonäön. Kumiseoksesta valmistettu HAIX® Anti Slip- pohja vaimentaa erinomaisesti myös juostessa, ja tarjoaa erinomaisen pidon myös pakkaskelillä. Pehmustettu ja tukeva, mutta myös joustava varsi.

Black Eagle Nature GTX Ws jalkine on varustettu vedenpitävällä, mutta myös erittäin hengittävällä, 3-kerroksisella GORE-TEX® Extended-kalvolla. Jalkineen pohja on öljyä, bensiiniä ja lämpöä kestävästä kumista valmistettu. Pohja toimii myös eriomaisena lämpöeristeenä ja täyttää EN ISO 20347:2012 standardin. Pohjassa käytetyn kumiseoksen ja innovatiivisen muotoilun ansiosta on se paitsi erittäin pitävä kaikenlaisilla pinnoilla, myös erittäin kestävä. Jalkineen välipohja on valmistettu kahdesta polyuretaanikerroksesta, joka paitsi vaimentaa iskuja entisestään, takaa myös erinomaisen tasapainon sekä paineenjakauman missä tahansa maastossa.

Innovatiivinen ja jalkineen käyttömukavuuden täysin uudelle tasolle nostava HAIX® Climate-järjestelmä mahdollistaa tehokkaan ilmanvaihdon jalkineen sisällä. Liikkuessa tapahtuvaa pumppaavaa liikettä hyödyntävä järjestelmä yhdessä pohjallisen Airflow-kanavien kanssa pitää huolen siitä, että jalkasi pysyy paitsi kuivana, myös optimaalisessa lämpötilassa olosuhteista riippumatta.

• Väri: Brown-Olive
• Vedenkestävä GORE-TEX® Extended-kalvo
• Myös pakkasella erittäin pitävä, hyvin eristävä pohja
• Korkeus: 8cm
• Materiaali: Hengittävä Nupukkinahka, paksuus 1.6-1.8mm
• Koot: 35-43
• Paino: 480g/kenkä

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA