Zoll AED Plus -defibrillaattori

Etusivu > Terveys ja hyvinvointi > Defibrillaattorit

Zoll AED Plus -defibrillaattori
Zoll AED Plus -defibrillaattori
Zoll AED Plus -defibrillaattori
Zoll AED Plus -defibrillaattori
Zoll AED Plus -defibrillaattori
Zoll AED Plus -defibrillaattori
Tuotekoodi
AED+
Toimituskulut alk.
Laitteen kieli: suomi
Laitteen kieli: ruotsi
Laitteen kieli: englanti
Laukku
Seinäkiinnike
1 765,00 €
sis. ALV 24,00 %
1 423,39 € sis. ALV 0,00 %
kpl

ZOLL AED Plus -defibrillaattori on tukeva, helppokäyttöinen ja Suomen yleisin defibrillaattori. ZOLL AED Plus täyttää kaikki defibrillaattoreita koskevat vaatimukset ja tekniset määritykset.

ZOLL AED Plus -defibrillaattori opastaa sinua kaikissa elvytyksen eri vaiheissa. Mukana tulevan CPR-D Pads -elektrodin sisäänrakennettu REAL CPR Help® järjestelmä mittaa ja rekisteröi elvytystä – ja antaa palautetta elvytyksen laadusta.

AED Plus defibrillaattorin ainutlaatuinen graafinen käyttöliittymä – kuvien yhteydessä on teksti ja suomenkielinen ääniopastus – opastaa ensiavun antajaa elvytyksen antamisessa vaihe vaiheelta. Kuviin liittyvät havainnolliset merkkivalot auttavat toimimaan oikein – ja oikeassa järjestyksessä. Kuviin liittyvä teksti ja ääni auttavat tekemään tärkeät toimenpiteet, jotka voivat pelastaa ihmishengen.

AED Plus defibrillaattorissa on ZOLLin patentoidut elvytyspalautteellinen CPR-D Padz™ -elektrodipari. Elvytyksen yhteydessä elektrodi on nopea kiinnittää hoidettavaan – ja näin säästetään elintärkeitä sekunteja.

ZOLLin patentoidut elektrodit mittaavat elvytyksessä annettavien painallusten nopeutta ja syvyyttä. Laitteen ääni kertoo koko ajan, onko elvytys tehokasta ja oikeanlaista – ja opastaa ilmoittamalla esim. ”Paina kovempaa” tai ”Hyvä elvytys”. Lisäksi laite auttaa noudattamaan suositeltua nopeutta.

Automaattinen itsetestaus varmistaa, että defibrillaattori on aina käyttövalmis. Laitteen etupuolella oleva statusilmaisin näyttää, onko defibrillaattori käyttövalmis. Statusilmaisinta on syytä tarkistaa säännöllisesti.

AED Plus defibrillaattorissa käytetään edullisia ja ympäristöystävällisiä paristoja. Paristot on helppo vaihtaa, ja ne kestävät valmiustilassa viisi vuotta. Myös elektrodien käyttöikä on viisi vuotta. Siten huoltokuluja aiheutuu valmiustilassa vain paristojen ja elektrodien uusimisesta viiden vuoden välein.

Virheiden pelko on suuri este sydänpysähdyspotilaan auttamiseen. Siksi defibrillaattori ei saa vaikuttaa monimutkaiselta ja pelottavalta. AED Plus defibrillaattori onkin muotoiltu ”vaarattomaksi”, ja vihreän värin ansiosta laite näkyy hyvin.

Toimitussisältö:
• ZOLL AED Plus -defibrillaattori
• Elvytyspalautteellinen CPR-D Padz -elektrodi
• ZOLL AED Plus -defibrillaattorin paristot
• Laukku tai seinäkiinnike
• Kylttipakkaus, sisältää tarroja ja A4-julisteen ”Ohjeet sydänpysähdyksen ensiapuun”
• 5 vuoden laitetakuu (Zoll-rekisteröinnin jälkeen 7 vuotta) (paperi)

Lisätietoja laitteen teknisistä tiedoista löydät liitteestä.

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA