FAMILON EASY SAFE PRO -JÄTTITYYNY SL1/IMO - Myyntierä 5kpl (25,00€/kpl)

Etusivu > Paloturvalliset tekstiilit

FAMILON EASY SAFE PRO -JÄTTITYYNY SL1/IMO - Myyntierä 5kpl (25,00€/kpl)
Tuotekoodi
12010120189
Toimituskulut alk.
125,00 €
sis. ALV 24,00 %
100,81 € sis. ALV 0,00 %
kpl

SL1, läpäisee liekki- ja savuketestin, IMO 2010 FTPC, Part 9, MED sertifikaatti B+D modulit.

Familon Easy Safe Pro-tyyny on kimmoisa, puolikorkea paloturvallinen hotellityyny, joka kestää hyvin toistuviakin pesuja. Tyynyn päällinen on paloturvallista, tiivistä ja sileää Trevira CS -kangasta ja täytteenä on paloturvallista, kimmoisaa polyesterispiraaliontelokuitua. Tuotteella on Allergiatunnus®, joka takaa, ettei tuote sisällä terveydelle haitallisia aineita. Kimmoisa, puolikorkea ja paloturvallinen Familon-tyyny ammattilaiselta ammattilaisille!

• Puolikorkea
• Kimmoisa
• Hyvät pesuominaisuudet
• 60x80cm

HOITO-OHJE
Familon Easy Safe Pro-tyyny soveltuu laitospesuun. Tyynyn pesu 60 asteessa.

Säännöllinen pöyhiminen.

Pesu 3−4 kertaa vuodessa 60°C, kevyt linkous. 1/3 normaalista pesuainemäärästä riittää. Rumpukuivaus alennetussa lämpötilassa.

Pesu pitää tuotteen hygieenisenä ja raikkaana, sekä palauttaa mahdolliset likaantumisen vuoksi heikentyneet hyvää unta edistävät ominaisuudet. Muotoile tyyny kosteana muotoonsa ja varmista täytteen tasaisuus.

RAKENNE
Familon Easy Safe Pro-tyyny sopii kaikkeen majoitukseen maalla ja merellä. Useimpia nukkujia miellyttävä puolikorkea, kimmoisa hotelli- ja laivatyyny, koko 60x80cm. Familon Easy Safe Pro -tyynyn tiivis päälliskangas on 100% paloturvallista Trevira CS -kangasta. Tyynyssä on täytteenä kimmoisaa 100% paloturvallista polyesterispiraaliontelokuitua.

SERTIFIKAATIT
Easy Safe -tyynyllä on Allergiatunnus®. Tunnus kertoo tuotteesta, joka täyttää tarkat tuotekohtaiset vaatimuskriteerit eikä sisällä hajusteita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita.

KÄYTTÖKOHTEET
Familon Easy Safe Pro-tyyny sopii monenlaisiin majoituskohteisiin maalla ja merellä. Paloturvallisuusluokitus SL1 sekä MED-sertifikaatti mahdollistavat tyynyn käyttämisen niin hotelleissa kuin laivoissakin. Tarkista oman kohteesi luokitus paikalliselta paloviranomaiselta.

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA