Maxcom FW735 SOS-turvaranneke

Etusivu > Henkilöturva

Maxcom FW735 SOS-turvaranneke
Maxcom FW735 SOS-turvaranneke
Maxcom FW735 SOS-turvaranneke
Maxcom FW735 SOS-turvaranneke
Maxcom FW735 SOS-turvaranneke
Tuotekoodi
5908235976037
Toimituskulut alk.
99,00 €
sis. ALV 24,00 %
79,84 € sis. ALV 0,00 %
kpl

Ainutlaatuinen SOS-turvaranneke on yhteensopiva kaikkien Android pohjaisten älypuhelimien kanssa!

Nyt voit tehdä omasta tutusta matkapuhelimestasi aidon turvapuhelimen liittämällä siihen appin kautta Maxcom FW735 erillisen SOS-turvarannekkeen. Täydellinen lisäturva esim. yksin asuvalle vanhukselle, liikuntarajoitteiselle tai dementiaa sairastavalle henkilölle.

Ranneke yhdistetään Android (Android 10 tai uudempi) älypuhelimeen (Samsung, Huawei, Asus, One Plus, Honor, Nokia, Nothing jne...) erillisen Google Play Shopista ladattavan appin avulla. Rannekkeessa on vain yksi painike, joten käyttö on todella helppoa ja se on valmistettu joustavasta ja laadukkaasta materiaalista, joka ei hierrä rannetta eikä aiheuta allergisia iho-ongelmia.

SOS-ranneke lisää erityisesti yksinasuvan vanhuksen tai liikuntarajoitteisen turvallisuutta, sillä tarvittaessa yhdellä rannekkeen SOS-napin painalluksella puhelin aktivoi SOS-hätäpuhelun maksimissaan neljään käyttäjän ennalta ohjelmoimaan numeroon. Puhelin lähettää avunpyyntöviestin sekä kytkee handsfree-kaiuttimen automaattisesti päälle puheluun vastattaessa. Näin toinen osapuoli kuulee apua tarvitsevan äänen, vaikka puhelin olisi lipsahtanut käsien ulottumattomiin.

IP67 sertifioitu vesitiivis turvaranneke mahdollistaa avunhälytyksen vaikkapa suihkussa - itse puhelimen ei tarvitse olla näköetäisyydellä.

Käyttäjän turvallisuutta lisäävänä ominaisuutena on GPS-paikannus toiminne. Hätäviestin saaja saa samalla puhelimeensa linkin Google Maps toiminteeseen, joka kertoo kartalla missä puhelin/käyttäjä sijaitsee ja näin voidaan nopeasti paikantaa esim. eksynyt muistisairas ihminen tai sairauskohtauksen saanut tuupertunut vanhus.

Puhelimen sijainti voidaan kartoittaa myös lähettämällä erikoistekstiviesti rannekkeeseen liitettyyn puhelimeen, joka lähettää n. 2 min kuluessa puhelimen sijainnin Google Mapsin avulla.

*Ilmainen Android applikaatio ladattavissa Google Play Shopista. Tarkistathan, että sinulla on Android 10 tai uudempi versio puhelimessasi.

• Bluetooth 5.0
• Taajuusalue 2402-2480 MHz
• Antoteho -0.71 dBm
• Vesitiivis IP67
• Kantama:
- sisällä max. 20 m
- ulkona max. 50 m
• Paino vain 26 g
• Paristo CR2032 (kesto max. 2 vuotta riippuen käytöstä ja olosuhteista. Paristo on vaihdettavissa.)

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA