LifeSaver Liberty vedenpuhdistin

Etusivu > Väestönsuojelu

LifeSaver Liberty vedenpuhdistin
LifeSaver Liberty vedenpuhdistin
LifeSaver Liberty vedenpuhdistin
LifeSaver Liberty vedenpuhdistin
LifeSaver Liberty vedenpuhdistin
LifeSaver Liberty vedenpuhdistin
Tuotekoodi
LSL
Toimituskulut alk.
Oranssi
Musta
139,00 €
sis. ALV 24,00 %
112,10 € sis. ALV 0,00 %
kpl

LifeSaver® Liberty™ -vedenpuhdistin sisäänrakennetulla pumpulla on maailman ensimmäinen ja ainoa kannettava vesipullo, jossa on sekä vedenpuhdistin että pumppu. Se tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan saada juomakelpoista vettä vaelluksilla tai kriisitilanteissa.

Helppokäyttöinen pullo takaa puhtaan ja turvallisen juomaveden saatavuuden myös tilanteissa, joissa vesilähteet ovat saastuneet tai kun ollaan pidemmillä vaelluksilla, jolloin luonnonvesien puhtaudesta ei voi olla varma. Sisäänrakennetulla pumpulla varustettu LifeSaver® Liberty™ -vedenpuhdistin käyttää patentoitua nanoteknologiaa suodattaakseen vedestä pois kaiken, mikä on suurempaa kuin 15 nanometriä. Se poistaa kaikki haitalliset bakteerit ja virukset, mukaan lukien pienimmän tunnetun viruksen, polioviruksen.

LifeSaver Liberty -vesipullossa on imuletku kellukkeella, joka mahdollistaa pullon täyttämisen jopa veden pinnalla olevan öljykerroksen tai levän alta, tai pienistä koloista, joista veden ottaminen tavallisella pullolla ei onnistuisi.
Voit käyttää vedensuodatinpulloa joko letkun kanssa tai ilman.

Tämä erinomainen tuote sopii luonnossa vaeltajille, ulkomaanmatkailijoille, sotilaille, karavaanareille sekä kaikille, jotka haluavat taata turvallisen juomaveden kaikissa tilanteissa.

LifeSaver®-vedensuodatin poistaa kaikki bakteerit, virukset, parasiitit ja muut taudinaiheuttajat ilman epämiellyttävän makuisia kemikaaleja, kuten jodia tai klooria, eikä se tarvitse virtaa tai UV-valoa. Voit käyttää sitä monipuolisesti eräretkilläsi.

Liberty on näppärän kokoinen kannettava vedenpuhdistin ja toimiva lahjaidea preppaajalle!

Yhdellä vaihdettavalla suodattimella voi suodattaa noin 2000 litraa vettä.

LifeSaver® Liberty™ ylittää EPA
ohjeet mikrobiologisille puhdistustuotteille: se poistaa vedestä yli 99,9999 % bakteereista ja viruksista. LifeSaver-pullot noudattavat Iso-Britannian, Euroopan ja Yhdysvaltojen juomavesimääräyksiä ja ovat turvallisia käyttää. Tutustu pakkauksen käyttöohjeisiin ennen käytön aloittamista.

Käyttötarkoitus: Juomaveden puhdistus
Pullon tilavuus: 400 ml
Paino: 425 g
Puhdistusnopeus: 1,2 l / min
Kevyt mutta kestävä, helppo kuljettaa
BPA ja BPS vapaat materiaalit
Minimilämpötila käyttöön: 0 astetta
Maksimilämpötila käyttöön: 50 astetta
Kaksi värivaihtoehtoa, musta ja oranssi

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA