LifeSaver Bottle vedenpuhdistin

Etusivu > Väestönsuojelu

LifeSaver Bottle vedenpuhdistin
LifeSaver Bottle vedenpuhdistin
LifeSaver Bottle vedenpuhdistin
LifeSaver Bottle vedenpuhdistin
LifeSaver Bottle vedenpuhdistin
Tuotekoodi
PRD0101
Toimituskulut alk.
179,00 €
sis. ALV 24,00 %
144,35 € sis. ALV 0,00 %
kpl

Helppokäyttöinen LifeSaver®-vedenpuhdistuspullo takaa, että puhdasta ja turvallista juomavettä on saatavilla myös tilanteissa, joissa vesilähteet ovat saastuneet tai kun ollaan pidemmillä vaelluksilla maastossa, jolloin luonnonvesien puhtaudesta ei voida olla varmoja. LifeSaver-vedenpuhdistin suodattaa patentoidulla nanoteknologialla vedestä pois kaiken, mikä on suurempaa kuin 15 nanometriä. Se poistaa kaikki haitalliset bakteerit ja virukset, mukaan lukien pienimmän tunnetun viruksen, polioviruksen. Erinomainen tuote esimerkiksi luonnossa vaeltajille, ulkomaanmatkailijoille, sotilaille, karavaanareille sekä kaikille, jotka haluavat taata turvallisen juomaveden missä tahansa tilanteessa.

LifeSaver® 6000UF -vedensuodatin tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan saada juomakelpoista vettä vaelluksilla tai kriisitilanteissa. Reilun kokoinen LifeSaver-pullo poistaa juomavedestäsi tehokkaasti kaikki bakteerit, virukset, parasiitit ja muut taudinaiheuttajat ilman epämiellyttävän makuisia kemikaaleja kuten jodia tai klooria, eikä se tarvitse virtaa tai UV-valoa. Tämä on myös hyvä lahjaidea preppaajalle!

Ylittää EPA-ohjeet mikrobiologisille puhdistustuotteille: se poistaa vedestä yli 99,9999 % bakteereista ja viruksista. LifeSaver-pullot noudattavat Iso-Britannian, Euroopan ja Yhdysvaltojen juomavesimääräyksiä ja ovat turvallisia käyttää. Tutustu pakkauksen käyttöohjeisiin ennen käytön aloittamista.

Käyttötarkoitus: Juomaveden puhdistus
Pullon tilavuus: 750 ml
Pullon paino: 635 g
Puhdistusnopeus: 6000UF 2,5 l /min
Kevyt mutta kestävä, helppo kuljettaa
BPA ja BPS vapaat materiaalit
Minimilämpötila käyttöön: 0 astetta
Maksimilämpötila käyttöön: 50 astetta
Mukana toimitetaan kantohihna

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA