Haix Black Eagle Air - Low/grey-silver

Etusivu > Jalkineet > Ambulanssi- ja sairaalajalkineet

Haix Black Eagle Air - Low/grey-silver
Haix Black Eagle Air - Low/grey-silver
Haix Black Eagle Air - Low/grey-silver
Haix Black Eagle Air - Low/grey-silver
Haix Black Eagle Air - Low/grey-silver
Haix Black Eagle Air - Low/grey-silver
Tuotekoodi
330036
Toimituskulut alk.
Koko: 39
Koko: 40
Koko: 41
Koko: 42
Koko: 43
Koko: 44
Koko: 45
Koko: 46
Koko: 47
189,00 €
sis. ALV 24,00 %
152,42 € sis. ALV 0,00 %
kpl

HAIX Black Eagle Air on suunniteltu erinomaiseksi työkengäksi sisäkäyttöön. Jalkine on suunniteltu kevyeksi, tukevaksi, hengittäväksi, ja kaikin puolin miellyttäväksi työkengäksi, jota tuskin huomaat jalassasi työskennellessäsi. Kengän pohja on valmistettu erinomaisen kulutuskeston tarjoavasta kumiseoksesta, joka kestää myös öljyä, bensiiniä ja lämpöä. Pohja tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen myös nopeatempoisempaan työhön, sekä pidon pinnasta ja lämpötilasta riippumatta. Pohjan materiaali on suunniteltu tahraamattomaksi, joten voit huoletta käyttää sitä myös vaaleilla lattiapinnoilla.

Kengän pohjallinen on mukava, jalkaa tukevaksi muotoiltu, antibakteerinen sekä helposti pestävä. Sen muoto tukee nilkkaasi työnteossa ja pitää jalkasi viileänä AIRFLOW-kanavien avulla. Tämän lisäksi kengän pohjallinen on myös mahdollista pestä 30-asteessa. Pohjallinen on muotoiltu tukemaan nilkkasi oikeaoppiseen ja turvalliseen asentoon, keventäen työn rasitetta jalallesi, samalla parantaen käyttömukavuutta. Tämän lisäksi pohjallisen muoto vaimentaa nilkkaasi rasittavia iskuja.

Jalkineen välipohja on valmistettu kahdesta kerroksesta polyuretaania, joka mahdollistaa paitsi erinomaisen iskunvaimennuksen, myös erittäin kevyen rakenteen. Rakenteensa ansiosta Haix Black Eagle Air -jalkineen välipohja parantaa myös käyttöturvallisuutta sekä mukavuutta jakamalla pohjaan kohdistuvaa painetta tasaisesti koko jalkapohjan alueelle. Tämä mahdollistaa jalkineen käytön myös epätasaisella alustalla ilman ongelmia.

Haix Black Eagle Air on varustettu älykkäällä nauhoituksella, joka mahdollistaa sulavan kiristyksen, joka ei paina jalkaasi. Tällä älykkäällä järjestelmällä kykenet nopeasti ja mukavasti kiristämään kengät optimaaliseen kireyteen. Niistä löytyvä pikalukitus sekä nauhapussukka pitävät nauhat pois tieltäsi. Dynaframe-muotoilu tukee jalkineen keskiosaa tasapainoittaen samalla nauhoituksen painetta. HAIX® Vario Wide Fit System mahdollistaa jalkineen käytön monen mallisille jaloille. Se perustuu kolmeen erilaiseen pohjalliseen, joita voidaan vaihtaa käyttäjän jalan leveyden mukaan. Jalkineen mukana toimitetaan punainen(keskilevyinen) pohjallinen, mutta keltainen(leveä) ja sininen(kapea) pohjallinen ovat saatavilla erikseen ostettavina. Pohjallisen ollessa oikean levyinen, ja tukiessa käyttäjänsä jalkaa oikeaoppiseen asentoon, on käyttömukavuus sekä -turvallisuus huomattavasti parempia.

• Väri: grey
• Myös pakkasella erittäin pitävä, hyvin eristävä pohja
• Varren korkeus: 9cm
• Materiaali: Mikrokuitu/Tekstiili
• Merkkaamaton pohja sisäkäyttöön
• Koot: 39-47
• Paino: 450g/kenkä (Pienimmässä koossa)
• Sertifioitu: CE EN ISO 20347:2012 OB E HI HRO FO SRC

Myyntipakkaus sisältää:
• Haix Black Eagle Air kengät
• Pesupussi
• Kolmet eriväriset kengännauhat

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA