Haix Black Eagle Adventure 2.2 GTX Ws LOW

Etusivu > Jalkineet > Vaellus- ja vapaa-ajan jalkineet

Haix Black Eagle Adventure 2.2 GTX Ws LOW
Haix Black Eagle Adventure 2.2 GTX Ws LOW
Haix Black Eagle Adventure 2.2 GTX Ws LOW
Haix Black Eagle Adventure 2.2 GTX Ws LOW
Haix Black Eagle Adventure 2.2 GTX Ws LOW
Tuotekoodi
330061
Toimituskulut alk.
Koko: 35
Koko: 36
Koko: 37
Koko: 38
Koko: 39
Koko: 40
Koko: 41
Koko: 42
Koko: 43
199,00 €
sis. ALV 24,00 %
160,48 € sis. ALV 0,00 %
kpl

BLACK EAGLE Adventure 2.2 GTX Ws maastokengät ovat erityisesti naiskäyttäjien tarpeisiin suunnitellut. Kenkä on kevyt, pohja on hyvin pitävä ja tuote on valmistettu Euroopassa.

Jalkineen pintamateriaalina on käytetty kankaan ja mikrokuidun sekoitetta, joka mahdollistaa jalkineelle erinomaisen hengittävyyden, taaten näin ollen jaloillesi erinomaisen käyttömukavuuden. Jalkineen sisällä on taas vuoressa käytetty GORE-TEX® Extended-kalvoa. GORE-TEX® Extended on paitsi vedenkestävä, myös erittäin hengittävä. Se tarjoaa jalallesi optimaalisen ilmaston niin sisä- kuin ulkokäytössäkin, etenkin lämpimillä keleillä.

Haix Black Eagle Adventure 2.2 GTX Ws jalkine on varusteltu modernilla pohjallisella, joka on erittäin mukava ja tukeva, pehmentää iskuja tehokkaasti sekä kosteutta poistava. Pohjallinen on myös erittäin käytännöllinen, sillä sen likaantuminen ei ole ongelma sen ollessa konepestävä 30-asteessa. Pohjallinen on varustettu myös erillisellä nilkkaa tukevalla muotoilulla, joka ohjaa jalkaasi luonnollisesti oikeaoppiseen ja turvalliseen asentoon. Nilkan tuenta myös vaimentaa jalkaasi kohdistuvia iskuja entisestään rakenteensa avulla. Pohjallisesta löytyvät AIRFLOW-ilmakanavat mahdollistavat lämpimän ilman poistumisen jalaltasi ja viileän ilman virtaamisen jalallesi.

Black Eagle Adventure 2.2 GTX Ws jalkineessa on kumista valmistettu, tehokkaasti vaimentava pohja. Pohja on bensiiniä, öljyä ja lämpöä kestävää materiaalia, joka samalla tarjoaa erinomaisen eristyksen myös kylmältä. Kengän pohjat ovat myös merkkaamattomat, eli niistä ei irtoa väriä. Erikoislaatuisen kumin sekä tarkasti suunnitellun pohjamuotoilun ansiosta jalkine kykenee tarjoamaan uskomatonta pitoa käytännössä missä tahansa maastossa, myös märällä alustalla sekä pakkaskeleillä. Jalkineen välipohjassa on käytetty kaksikerroksista polyuretaanirakennetta, joka takaa kestävyyden, erinomaisen vaimennuskyvyn sekä kevyen rakenteen. Välipohja takaa optimaalisen paineenjakauman myös epätasaisilla alustoilla, parantaen käyttömukavuutta.

Haix Black Eagle Adventure 2.2 GTX Ws on varustettu älykkäällä nauhoituksella, joka mahdollistaa sulavan kiristyksen, joka ei paina jalkaasi. Tällä älykkäällä järjestelmällä kykenet nopeasti ja mukavasti kiristämään kengät optimaaliseen kireyteen. Niistä löytyvä pikalukitus sekä nauhapussukka pitävät nauhat pois tieltäsi. Dynaframe-muotoilu tukee jalkineen keskiosaa tasapainottaen samalla nauhoituksen painetta. HAIX® Vario Wide Fit System mahdollistaa jalkineen käytön monen mallisille jaloille. Se perustuu kolmeen erilaiseen pohjalliseen, joita voidaan vaihtaa käyttäjän jalan leveyden mukaan. Jalkineen mukana toimitetaan punainen(keskilevyinen) pohjallinen, mutta keltainen(leveä) ja sininen(kapea) pohjallinen ovat saatavilla erikseen ostettavina. Pohjallisen ollessa oikean levyinen, ja tukiessa käyttäjänsä jalkaa oikeaoppiseen asentoon, on käyttömukavuus sekä -turvallisuus huomattavasti parempia.

• Väri: Sky-orange
• Vedenkestävä GORE-TEX® Extended-kalvo
• Erittäin pitävä, hyvin eristävä pohja
• Korkeus: 9cm
• Materiaali: Mikrokuitu/tekstiili
• Ympärivuotiseen käyttöön
• Pikakiristys nauhoille
• Koot: 35-43
• Paino: 495g

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA