Familon Mediflex Safe -hygieniapatja SL1

Etusivu > Paloturvalliset tekstiilit

Familon Mediflex Safe -hygieniapatja SL1
Familon Mediflex Safe -hygieniapatja SL1
Familon Mediflex Safe -hygieniapatja SL1
Familon Mediflex Safe -hygieniapatja SL1
Tuotekoodi
61020100168
Toimituskulut alk.
koko: 80x200x13cm
koko: 90x200x13cm
+30,00 €
252,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

SL1, läpäisee liekki- ja savuketestin, IMO 2010 FTPC Part 9

Erikoisprofiloitu Familon Mediflex Safe -hygieniapatja sairaan- tai kotihoidon potilaille. Mediflex Safe -patja on tarkoitettu henkilöille, jotka painavat 60-150kg. Patja on käyttökelpoinen myös näiden painorajojen ulkopuolella, mutta mikäli patja on jatkuvassa käytössä huomattavasti painavammalla henkilöllä, voi patjan käyttöikä lyhentyä. Mediflex-patja soveltuu parhaiten matalan- ja keskiriskin potilaille. Patja on kaksipuolinen ja se toimii erinomaisesti säädettävissä sängyissä muotoleikatun sisuksensa ansiosta.

RAKENNE
Hygieniapatjan sisusmateriaalina on paloturvallinen, joustava vaahtomuovi. Päällismateriaali on kahteen suuntaan joustavaa antibakteerista Sanitized®-käsiteltyä hygieniakangasta, joka on pyyhittävää, nesteitä läpäisemätöntä ja hengittävää (52% polyamidi, 48% polyuretaani), väri harmaa. Aktiivinen ainesosa on sinkkipyritioni (EU528/2012). Päällisessä on L-vetoketju päädyssä ja pitkällä sivulla, vetoketju on suojattu tippaläpällä.

SERTIFIKAATIT
Mediflex Safe -patjalla on Allergiatunnus®. Tunnus kertoo tuotteesta, joka täyttää tarkat tuotekohtaiset vaatimuskriteerit eikä sisällä hajusteita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita.

Mediflex Safe täyttää terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita koskevan lain vaatimukset ja siitä takuuna on CE-merkki.

KÄYTTÖKOHTEET
Hygieniapatja Mediflex Safe on suunniteltu sairaan- tai kotihoidon potilaille. Tuotteessa on huomioitu sen helppohoitoisuus, paloturvallisuus, pesuominaisuudet sekä toimivuus pitkäaikaisessa käytössä ja erityisesti säädettävissä sängyissä.

HOITO-OHJE
Patjalle tulleet eritteet on puhdistettava mahdollisimman nopeasti. Suosittelemme patjan tuulettamista silloin tällöin, jotta mahdollinen kosteus pääsee vapaasti haihtumaan. Sisuksen pesemistä ei suositella, sillä pesuaineet saattavat vahingoittaa vaahtomuovia ja liuottaa mahdollisen pehmusteiden yhdistämiseen käytetyn liiman. Myös tuotteen todellinen kuivuminen voi kestää kauan.

Hygieniakankaasta on valmistettu ns. tippaläpällinen, vetoketjullinen päällinen, jonka saa irrotettua pesua varten. Päällinen kestää vesipesun 70°C (- jopa 95°C tarvittaessa). Älä käytä huuhteluaineita polyuretaanipintaisen kankaan pesussa. Konepesua varten käännä päällinen nurja puoli ulospäin. Rumpukuivaus on tehtävä alennetussa lämpötilassa (poistoilman lämpötila max. 50°C). Pintapuhdistus lämpimällä vedellä ja pehmeällä sienellä tai kankaalla. Pesuaineeksi suositellaan neutraalia tai heikosti emäksistä yleispesuainetta (pH 7-9), aineen valmistajan antaman laimennussuosituksen mukaisesti laimennettuna. Kuivausta suositellaan aina pesun jälkeen.

tech
tech
Paytrail
Suomen Pelastuskeskus
Rautajärventie 36
FI-36840, Kangasala
FINLAND
puh. (03) 253 1900
pelastuskeskus(at)pelastuskeskus.fi
Y-tunnus: 0825591-3
AAA